Fusion-net.dk - Til forsiden
Scenarier
 

Dit eget materiale
Få dine egne scenarier, personbeskrivelser og handouts på Fusion-net.dk. Send det til post@fusion-net.dk, så kigger vi på det og kontakter dig.

Copyright
Du må frit downloade og benytte alle filer på denne side. Det er dog ikke tilladt at udgive eller distribuere disse filer, eller placere dem på din egen hjemmeside, uden tilladelse fra Fusion-net.dk
 
Fusion scenarierDe fleste scenarier ligger som PDF-filer. Du skal bruge programmet Acrobat Reader for at læse disse filer. Dowload Acrobat Reader på denne side.


NB: Check også vores Sourcebook sektion med plotideer, steder, personer, gadgets mv. eller downloads sektionen hvor du kan finde fusion-filmen "Mørk Passage".


Forfatter: Palle Schmidt
Format: PDF
Filstørrelse: 3,2 MB
Download:Doeden.pdf
Download: Spilpersoner_Doeden.pdf

På havnen ligger kranse med blomster og klassebilleder og kort med hjerter på. De mange lys der omgiver blomsterne blafrer i den kolde vind der driver ind fra det kulsorte hav...

En række mystiske dødsfald i Sæby. Fire detektiver fra Århus på sagen.


"Med døden til følge" har tidligere været spillet på Viking Con i 2003.Forfatter: René Toft
Format: PDF
Filstørrelse: 3,28 MB
Download:alice.pdf

Detektiverne får til opgave at opspore pigen Alice af hendes bekymrede forældre. Blandt prostituerede, pushere og pimps finder de sporene af Alices sørgelige eksistens.
Et snigende ubehageligt scenarie i den rette Fusion-ånd.Forfatter: Palle Schmidt & Lars Vilhelmsen
Format: PDF (Acrobat)
Filstørrelse: 549 Kb
Download: nat.pdf

Et intrige-drama for fem spillere. Stemningen og rollespillet er i højsædet i denne episke fortælling. Scenariet vandt Otto'en for bedste redigering på Fastaval 2002, og var desuden nomineret tre andre kategorier.Forfatter: Malik Hyltoft
Format: PDF (Acrobat)
Filstørrelse: 348 Kb
Download: pigen.pdf

Et bryllup i Nordjylland går i vasken, og snart er der flere døde end man normalt ønsker sig ved festlige lejligheder.

 Forfatter: Anders Skovgaard Petersen og Palle Schmidt
Format: PDF (Acrobat)
Filstørrelse: 5,6 Mb
Download: hjerterfri.pdf

I Hjerterfri bilver spillerne hyret til at finde en rygsæk, som skulle befinde sig provins-hullet Melved. Hjerterfri vandt en Otto for beste redigering på Fastaval 2000.