Fusion-net.dk - Til forsiden
I En God Sags Tjeneste

 

Features

On The Road - På tur gennem Europa
Palle Schmidts beretning om research-turen gennem Tyskland og Polen
En Forside bliver til
Se hvordan forsiden til bogen blev til stykke for stykke...
På flugt fra Echelon
Palle Schmidt fortæller om arbejdet med ”I en god sags tjeneste”.
Billeder fra Releaseparty og Viking Con
Folk med gasmasker og andet spas.
 

Europa, i en ikke så fjern fremtid. Teknologien og Medicinalindustrien gør store landvindinger. Konkurrencen er hård, og industrispionage og tætte sikkerhedshensyn er en del af hverdagslivet. Samtidigt trues industrien af den stigende gruppe af ekstremistiske miljøorganisationer og terroristgrupper. Privatdetektiver og sikkerhedsfirmaer benyttes som værn mod de voldelige angreb. Fremskridtet lader sig ikke standse.

En forsvunden forfatter, øko-terrorister, en mystisk sygdom, en række iskolde likvideringer af tilsyneladende uskyldige mennesker. Et hold detektiver påtager sig opgaven, i en god sags tjeneste. Men er de på det rigtige hold?

Fortsættelsen til rollespillet Fusion, er en kampagne bestående af syv sammenhængende scenarier, skrevet af Malik Hyltoft og Palle Schmidt. Stemningen er gået videre fra Fusions film noir univers, til international spændingshistorie i stil med Jan Guillou og X-files.

Her på siden kan du følge med i tilblivelsen af bogen, samt læse små historier fra forfatternes egen road movie, på research i en god sags tjeneste.

Bogen er på 128 sider, indeholdende de 7 scenarier der tilsammen udgør kampagnen, samt over 30 siders ekstramateriale. Teksten krydres med baggrundsinformation, stemning og researchmateriale. Bogen er illustreret af Palle Schmidt, og desuden spækket med stemningsskabende fotos fra de forskellige locations - som en scrap-bog eller rejsedagbog, krydret med bidder af brochurer, frimærker, bykort, busbilletter, ølbriketter mm...

"I en god sags tjeneste" udkom på forlaget Høst & Søn i oktober 2001.

Læs uddrag af anmeldelser her

 

Palle Schmidts beretning om research-turen gennem Tyskland og Polen

Læs mere

Se hvordan forsiden til bogen blev til stykke for stykke...

Læs merePalle Schmidt fortæller om arbejdet med ”I en god sags tjeneste”.

Læs mere

Folk med gasmasker og andet spas.