Fusion-net.dk - Til forsiden
Om Fusion > Prolog
 

Presseinformation:

Hvis du er fra pressen og vil have mere information om Fusion, så kontakt en af disse to herrer:

Palle Schmidt,
Forfatter, tegner
Email: palleschmidt@yahoo.dk

Malik Hyltoft,
Forfatter, spildesigner
Email: malik@frejadata.dk

Læs Fusion-prologen her
Bestil Fusion bøger over nettet
 

 

Hvad pressen har skrevet

"Raymond Chandler nasser en smøg fra Jan Guilliou, mens Dan Turèll drikker billig whisky med Sjöwall og Wahlöö på et gadehjørne i en regnvåd og moralsk anløben by, hvor kriminaliteten blomstrer og livet er noget underligt noget…(man) behøver kun en almindelig terning og livlig fantasi for at bevæge sig ud i byens gader og gyder. I mørket er alle katte som bekendt grå"

Andreas Fugl Thøgersen, Politiken, 16 April 2000

"Fusion er et originalt, dansk forsøg på at skabe et sejt rollespil med København som kulisse… Bogen kan læses med fornøjelse, selv om man ikke spiller den"

Aktuelt, 15. April 2000

"Bag de nedlagte kontorbygninger og grimme facader skimter man i året 2012 et mørkt og dystert bysamfund, der i alle dets aspekter vidner om korruption og forfald… det er i disse (velskrevne scenarier), at det egentlige spil består, og det er også her spillet kommer til sin fulde ret, idet det beviser, hvor uhyggelig god virkning det kan have at vende vrangsiden ud på den dagligdag, vi kender til hudløshed"

Thure Munkholm, Nat og Dag, April 2000

"Fusion har en unik dansk stil og et modent forhold til rollespil som medie…Spillets danmarksbillede er spidsfindigt opbygget med satire og karikerede karaktertegninger, der gør spiloplevelsen vedkommende, og som vidner om den flid og lyst forfatterne har lagt bag projektet. På unik vis er Fusion både for sjov og for alvor, både spændende, grinagtigt og uhyggeligt, og både for voksne og barnerøve"

Ask Agger, internet-rollespilletsmagasinet Xkapist

"Fusion er et troldspejl af vores eget samfund. Det hele minder betænkeligt meget om København 2000, men vi forestiller os, at alt, der kan gå galt, er gået galt…Detektiven har ansvaret for sin egen moral, og man skal hele tiden tage stilling til, om man vil gå på kompromis…Man udvikler sig til et væsen man ikke rigtigt har lyst til at se på…"

Malik Hyltoft (medforfatter på Fusion), Berlingske Tidende, 1. April 2000

"Identitesmæssigt er hovedstadens befolkning delt op i en jordbunden og materialistisk gruppe - blandt andet en massiv underverden - og en mere åndelig gruppe…værd at sætte sig ind i, hvis man lider af method acting-sværmerier, skal finde på en ny form for underholdning til en aften med vennerne eller bare vil have kildret nysgerrigheden og fantasien som borger i København…"

Camilla Lærke Mors, JP København, 11. April 2000


"I en god sags tjeneste er en overraskende moralsk fortælling (...) Men det er en morale, som man selv skal opdage, og jeg føler ikke, den på noget tidspunkt bliver presset ned over spillerne...

...Der er alt hvad der skal være, inklusiv en serie af fremragende handouts, som er en ren fornøjelse...

...Jeg tøver ikke med at udnævne I en god sags tjeneste til det mest velproducerede danske rolle - nogensinde. Det er fanme godt lavet..."

Bjarne Sinkjær, Rollespilsmagasinet Ravnen, 1. januar 2002
Læs resten af anmeldelsen her


"Rejsen begynder i det mørke Jylland, men inden længe er detektiverne i den nye Fusion kampagne involveret i en international sammensværgelse, hvor ondskaben får et meget menneskeligt ansigt, og terrorisme i al sin gru alligevel virker meget fornuftigt. Og det er netop dette spil mellem de sympatiske terrorister og detektivernes frustrationer, at Fusion-kampaganen En god sags tjeneste formår at være både kontroversiel og spændende...

... I en god sags tjeneste er en meget klassisk fortælling om sammensværgelser, der ikke lader X-Files noget tilbage...

...I "En god sags tjeneste" bliver mange bække små til en sand syndflod, inden verdens undergang virker frygtelig nærværende. Jeg er solgt, og allerede i gang med at spille kampagnen..."

Thomas Jakobsen, RPGforum, 11. marts 2002
Læs resten af anmeldelsen her...Indledningen udvider Fusions verdensbillede med den danske provins. Der bliver skitseret et dystert billede af provinsen, der fint går hånd i hånd med den trøsteløse og kyniske stenbro, der ellers har været rammen for Fusion fortællingerne. Det er stemningsfyldt læsning, og der er talrige rygter, ideer, stemninger og samfundskritik – der alt sammen giver masser af grobund for scenarier. Meget mere kan man jo ikke ønske sig af en rollespilssetting...

Thomas Jakobsen, RPGforum, 26. maj 2003
Læs resten af anmeldelsen her