Fusion-net.dk - Til forsiden
Om Fusion > Bagmændene
 

"...Vi er rotter, gribbe, ådselsædere. Vi roder i affald. Roder i folks liv. Følger deres slimede spor gennem natten. Lurer i skyggerne. Vi sparker døre ind og ransager lejligheder. Vi afslører skandaler og afpresser klienter. Vi redder liv og mister sjæle. Vi viser dig dit sande ansigt. Beskytter dit sande ansigt mod andres nysgerrige blikke. Vi snyder, stjæler og dræber. Vi er dagens helte. Vi er den værste slags..."

Læs resten af prologen her

Læs hvad pressen har skrevet om Fusion
Læs mere om bagmændende
Bestil Fusion bøger over nettet
 

 

Bagmændene

Palle Schmidt, selvlært illustrator, f. 1972
Engageret i rollespilsmagasinet Saga (senere Fønix) siden 1990, både som tegner og forfatter. Formand for rollespilsklubben Pandora, sidenhen produktionschef på rollespilsmagasinet Fønix. Forfatter af kongresscenarier, bl.a "De Professionelle" og de prisbelønnede "New York Coppers" og "Fanden paa Væggen". Debut som tegneserietegner i 1999 med albummet "De Lange Næsers Nat". Sidder til daglig på tegnestuen Gimle.

Kontakt: palleschmidt@yahoo.dk

Malik Hyltoft, Cand. Mag. , f. 1963
Forfatter af 16 kongresscenarier siden 1985. Medforfatter på rollespillet Viking, og Live-rollespillet Mafia, der blev en stor succes på skoler og gymnasier landet over. Medstifter af rollespilsforeningen Fasta i Århus. Arrangør af spilkongressen Fastaval, diverse Live-arrangementer og afholder af seminarer om rollespil som kultur- litteraturfænomen. Underviser på VUC i København og arbejder pt. på at få etableret en efterskole med rollespil som undervisning.


Kontakt: malik@frejadata.dk