Fusion-net.dk - Til forsiden
Artikler > Fyraften
Detektivernes paradis


"Detektiver ... Nightbirds ...

Nogen siger, at vi kun lever om natten. Nogen siger vi er de udstødte. Nogen siger, at vi er ensomme sjæle, der fortærer livet omkring os. Men vi er blot almindelige dødelige - måske med pis og Jack D. som blod - men vi er ganske menneskelige på alle måder; og måske er det netop vores forbandelse. Vi lever livet gennem hinanden, gennem tilliden, gennem kontakterne. Sunshine er vores nerve; vores samlingsted, hvor arbejde bliver til fritid, og hvor fritid bliver til arbejde. Hernede er der øl, whiskey og historier nok, og det er vel det, der gør livet værd at beskæftige sig med. At møde de andre, at høre om deres liv, at slappe af mellem de krævende opgaver..."
Citat fra foromtalen

Torsdag den 17. april 2003 indtog ca. 30 live-rollespillere en kælderbiograf i Århus midtby. "Slagtehal 3" blev for en aften omdannet til baren "Sunshine", stedet hvor de trætte detektiver kunne slappe af efter fyraften. Scenariet "Fyraften" var arrangeret af rollespilsforeningen Eidolons LVE sektor, der med baren som baggrund havde skabt et live scenarie i ægte noir stil - Uden et overstyret plot, men med historier, skæbner og intriger nok til at fylde hele aftenen ud. De havde lokket de to Fusion forfattere Malik Hyltoft og Palle Schmidt til at være bartendere i Sunshine denne aften, og der blev lyttet intenst...

Da "Fyraften" formentlig vil blive spillet igen, vil vi ikke afsløre for meget om de enkelte intriger, men blot vise nogle af billederne fra en aften i Fusions univers - Live.

Du kan læse mere om Fyraften på denne side.Der var trængsel ved baren for at få sig en fyraftensøl. Der var mange gamle kendinge i Sunshine denne torsdag, men også en del nye ansigter. Deres agenda blev kendt henad aftenen...
Politimanden Arne havde været ude at se på et meget grimt mordsted. Desuden havde han glemt sin bryllupsdag. Men på Sunshine kunne han drukne sine sorger og tale ud med sin kollega - Der dog havde mere travlt med at kigge efter aftenens absolutte femme fatale, den franske Michelle.
Mikkel Bækgaard som værtshusejer, flankeret af Malik Hyltoft som den livstrætte bartender Preben. Bemærk skiltet, der fortæller det IKKE er en topløs bar. Det var vi mange der var glade for. Til gengæld kan man få"pinsler" til 15 kr.
To af detektiverne fra det tjekkede Kirk Detect var dukket op og delte visitkort ud (til andre bureauers store misundelse). Kirk Detect havde ellers travlt på Fastaval, idet de også var hovedpersoner i scenariet "Tempo". Tjek iøvrigt deres hjemmeside - De ER sgu tjekkede!
Angel Securities holdt sig i deres mørke hjørne. Bureauet holdt humøret højt og humoren lod ingen skurvogn noget efter. Selvom to rygmærker var dukket op for at overtale Frank Schultz (yderst til højre) til at betale sin gæld.
Få forstod hvad den mystiske kvinde i sofaen gemte på. Ingen tvivl om, at det var en mørk hemmelighed.
Alliancer og kontakter blev dannet i stearinlysets skær. Der var fler som overvejede at "hoppe af" og starte i et nyt bureau på mandag. Til venstre er det Stine Jespersen fra CI AS, tidligere Grabe & Horstmark, der godt kan klare mosten.
Endnu flere røverhistorier i baren. Preben lader som om han lytter. Hans makker render andetsteds i baren, og lader som om han IKKE lytter.

 

Ked af du missede "Fyraften"? Tjek Eidolons hjemmeside for nye tiltag, og pres dem lidt. De kan sagtens tage det, for de er virkelig nogen hårde nysere! Vi takker fordi vi måtte være med og se dem i aktion.